Како да ја ресетирам мојата лозинка?


При случај на заборавена лозинка:

  1. Кликнете на полето “Ја заборавивте вашата лозинка?”.  2. Откако ќе кликнете на “Ја заборавивте вашата лозинка?” ќе ви се отвори прозорец во кој што ќе треба да ја внесете вашата електронска пошта со која сте внесени во CRM системот.  3. Кликнете на полето Поднеси за да добиете електронска пошта со линк на кој што ќе можете да ја промените вашата лозинка. Проверете ја вашата електронска пошта (не заборавајте на Spam папката);
  4. Откако кје притиснете на линкот во електронската пошта, ќе ве одведе до прозорец во кој што ќе можете да ја внесете вашата нова лозинка;  5. Со кликање на копчето РЕСЕТИРАЈ се согласувате да ја промените вашата лозинка.


Дали го најдовте овој напис корисен?